fbpx

Freetrailer

Freetrailer Live: CEO møder Unge Investorer

Om Freetrailer

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, grundlagt i 2004, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer via en deleøkonomisk it-platform. I samarbejde med selskabets partnere, som bl.a. tæller IKEA, SILVAN og Bilka, stilles transportløsningen til rådighed for partneres kunder.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har Freetrailer haft +4,5 millioner udlån og gennemsnitligt benytter 600.000 kunder årligt, Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Følg aktiekursen her. 

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Freetrailers seneste artikler på firstnorthaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden april 2021.

1 2 6

CEO: Philip Filipsen

Philip har de seneste 20 år arbejdet med økonomistyring, koncernrapportering og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder i ind- og udland.

Philip er uddannet i finansiering og har flere års erfaring som investeringsdirektør i forsikrings- og bankverdenen.

IR-kontakt: investor@freetrailer.dk

Philip Filipsen
Hej med dig!

Vil du følge danske vækstbørsvirksomheder og kommende børsnoteringer? Så gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.