fbpx

Movinn

Introduktion til Movinn

Om Movinn

Movinn udlejer indflytningsklare lejligheder på gode lokationer i Aarhus, Odense og København. Lejlighederne udlejes primært til større erhvervskunder, som midlertidigt skal huse stationerede medarbejdere. Movinn ejer ikke selv lejlighederne, men lejer dem fra større udlejere, sikrer indretning, løbende rengøring og en række andre services. Blandt selskabets faste kunder er danske C25 virksomheder, internationale selskaber, internationale organisationer og forsikringsselskaber.

Movinn driver hundredevis af lejligheder, og opererer med en B2B-model, som sikrer kunderne en meget fleksibel løsning. Det afspejles også i lejeperioden, som typisk varer 3-18 måneder. Ved børsnoteringen meddelte Movinn, at de frem mod 2025 stræber efter en årlig vækst på 20% i antallet af lejligheder. Samtidig vil Movinn etablere sig i 1-2 nye byer om året.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Movinns seneste artikler på firstnorthaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden december 2021.

Movinn følger planen

Movinn har offentliggjort regnskab for Q1. I kvartalet har Movinn omsat for 16,2 mio. kroner, hvilket svarer til en stigning på 51%.

Movinn: Kursmål

Movinn - Kursmål fra Vastra Hamnen

Västra Hamnen har indledt dækning af Movinn, hvor de ud fra deres analyse vurderer en fair value i intervallet 11-14,10 kroner per aktie.

CEO: Patrick Blok

Patrick Blok har gennem sin professionelle karriere opbygget en bred erfaring indenfor administration af ejendomme; både fra det danske og britiske marked.

Patrick var en del af det hold, som startede Movinn tilbage i 2014, hvor han senere blev CEO og har ansvar for selskabets daglige ledelse.

IR-kontakt: pb@movinn.dk

Patrick Blok CEO
Hej med dig!

Vil du følge danske vækstbørsvirksomheder og kommende børsnoteringer? Så gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.