fbpx

Om os

Historien bag First North Aktier

First North Aktier blev oprettet med et ønske og en vision om at forbedre investorernes muligheder for at følge udviklingen og investeringsmulighederne på de nordiske minibørser. Vores Facebookcommunity med selvsamme formål voksede hurtigt til tusindvis af medlemmer.

Vi synes, at der findes mange interessante vækstselskaber på de mindre børser. Det er dog ikke alle, som får særlig meget opmærksomhed, hvilket gør det svært for den almene investor at følge udviklingen.

På First North Aktier sætter vi information i højsædet, så investorerne nemt kan være opdateret om udviklingen. Samtidig ønsker vi at give vores bidrag til, at selskaberne får den opmærksomhed, som vi mener, at de fortjener.

Stiftere af First North Aktier

First North Aktier blev oprettet i november 2020 af Jonas Holm Jakobsen og Mikkel Ejlersen Petersen. De står desuden også bag Unge Investorer.

Jonas Holm Jakobsen

Jonas begyndte med at investere i aktier som 12-årig, og siden da har investering været hans helt store interesse. Efter en årrække med traditionel investering, begyndte han at få øjnene op for investeringsmulighederne på minibørserne.

Efter et spændende projekt primært omhandlende mindre aktier, hvor Jonas agerede som Content Manager, måtte lukke, valgte han sammen med Mikkel at starte First North Aktier.

Ved siden af First North Aktier og Unge Investorer er Jonas desuden partner på Dinfo.dk, hvor et af de store emner er udbytteaktier.

Jonas Jakobsen

Mikkel E. Petersen

Mikkel har gennem en årrække været aktiv som såkaldt moderator på diverse aktierelaterede communities.

Sammen med Jonas driver han Unge Investorer og First North Aktier, som ligeledes er to SoMe-baserede communities.

Mikkel var i erhvervspraktik hos Agillic, som er noteret på First North GM Denmark, mens han gik på handelsskolen. Her fik han øjnene op for det vækstforløb, som ligger i de mindre virksomheder. Derudover undersøgte han blandt andet investor relations i relation til medie publicitet.

Mikkel - Går på mark 2
Hej med dig!

Vil du følge danske vækstbørsvirksomheder og kommende børsnoteringer? Så gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.