fbpx

Penneo

Penneo: Introduktion

Om Penneo

Penneo er et dansk ARR-drevet Software-as-a-Service (SaaS) selskab og markedsleder inden for regnskabs- og revisionssoftware i Norden. Penneo er en skalerbar platform, der tilbyder automatiseringsfunktioner på tværs af forskellige aspekter af digitale transaktioner og digitaliserer arbejdsgange ifm. klient onboarding (KYC), digital signering og dokuementhåndtering på en compliant, effektiv og enkel måde.

Den tidlige fase af digitaliseringen i Europa og de stærke netværkseffekter, der skabes af Penneos internationale Big10-revisionskunder, er stærke aktiver for Penneo til at blive en de facto standard for revisions- og regnskabsbranchen i Europa. De stærke netværkseffekter tjener Penneo som branding- og distributionskanaler til alle revisors kunder lokalt og globalt.

Penneo taler ind i de globale tendenser med øgede regulativer, bæredygtighed og digitalisering.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Penneos  seneste artikler på firstnorthaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden maj 2021.

 

Penneo gennem 2021

Penneo logo

Penneo-aktien er faldet væsentligt gennem 2021. Aktien var oppe at runde kurs 86 i starten af året, og handles i skrivende stund i kurs 17,8.

CEO: Christian Stendevad

Christian Stendevad overtog posten som administrerende direktør i Penneo den 18 august 2021.

Christian har stor ekspertise indenfor ledelse, hvor han gennem 17 år har været med på Omada´s vækst rejse, hvor han har været COO.

Christian har tidligere været chefkonsulent i PWC og IBM.

Christian Stendevad

Tilmeld dig Penneos investor-nyheder

Hej med dig!

Vil du følge danske vækstbørsvirksomheder og kommende børsnoteringer? Så gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.