fbpx

Shape Robotics

Shape Robotics: Introduktion

Om Shape Robotics

Shape Robotics er et dansk robotfirma med en stærk position på det globale marked for uddannelsesteknologi. Virksomheden har udviklet Fable, en unik modulær robot, der gør det nemt og sjovt for studerende at bygge og programmere deres egne robotter. Siden lanceringen af ​​Fable i 2017 er tusinder af robotter blevet solgt og sendt til skoler rundt om i verden.

Shape Robotics hjælper uddannelsesinstitutioner med at levere god undervisning, der vil forberede de studerende på en hurtigt skiftende fremtid, hvor digitale teknologier, kunstig intelligens og automatisering transformerer hverdagen.

Fable er en modulær robot, som studerende kan bygge på få sekunder. Robotsystemet er robust, kan modstå daglig brug i klasselokaler og kan bruges til at løse krævende opgaver. Studerende koder Fabel afhængigt af deres erfaring – fra simpel blokprogrammering til kodning på det avancerede Python-sprog.

Se aktiekursen her.

Regnskabskalender årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Shape Robotics’ seneste artikler på firstnorthaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden februar 2021.

 

1 2 6

CEO: David Johan Christensen

David Johan Christensen, er medstifter af Shape Robotics. Inden han var med til at starte Shape Robotics arbejdede han i over et årti som robot- og AI-forsker. Indenfor robotteknologi har han mere end 14 års erfaring fra forskellige stillinger hos SDU og DTU.

IR-kontakt: ir@shaperobotics.com

David Johan Christensen

Tilmeld dig Shape Robotics’ investor-nyheder

Please correct the marked field(s) below.

Hej med dig!

Vil du følge danske vækstbørsvirksomheder og kommende børsnoteringer? Så gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.