fbpx

Virksomheder

Målet for Audientes er at gøre smarte, selvjusterende høreapparater af høj kvalitet tilgængelige og overkommelige for alle, der har brug for et høreapparat.

Copyright Agent er en legal-tech virksomhed, som ønsker at sikre et bæredygtigt kreativt økosystem omkring beskyttelse af ophavsrettigheder.

CS MEDICA udvikler, fremstiller og markedsfører håndkøbsprodukter som medicinsk udstyr, kosttilskud og kosmetik indeholdende cannabinoider.

DanCann Pharma er en dansk farmaceutisk bioteknologisk virksomhed, som er drevet af cannabinoider. Selskabet blev grundlagt i 2018 efter vedtagelsen af den nye forsøgsordning.

Donkey Republic er førende inden for delecykler og el-delecykler på det europæiske marked med omkring 75 forskellige lokationer. Donkey Republic er med på flere megatrends som bæredygtighed, delingsøkonomi og urbanisering.

FOM Technologies udvikler højteknologiske
maskiner og forskningsudstyr, som materialeforskere og videnskabsfolk over hele verden anvender til at udvikle nye teknologiske opfindelser, processer eller produkter med.

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, grundlagt i 2004, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer via en deleøkonomisk it-platform.

Happy Helper er Danmarks fortrukne platform for privat rengøring. Platformen blev lanceret i 2015 med en vision om at skabe mere glæde og overskud i hverdagen for brugerne.

Hypefactors hjælper virksomheder med at forløse det forretningsmæssige potentiale i kommunikation og medieomtale gennem AI-drevet teknologi.

Konsolidator er en dansk SaaS-virksomhed, der leverer et system til regnskabskonsolidering og rapportering i koncerner.

Linkfire er en markedsledende digital marketingplatform for musik- og underholdningsindustrien, der benyttes over hele verden.

MapsPeople har en stærk markedsledende position inden for indendørs kortlægnings- og navigationsplatforme. Selskabet har udviklet MapsIndoors, der gør det muligt for virksomheder at integrere et digital kort i deres applikationer.

Movinn udlejer indflytningsklare lejligheder på gode lokationer i Aarhus, Odense og København. Lejlighederne udlejes primært til større erhvervskunder.

OrderYOYO har udviklet en online ordre-, betalings-, og marketing softwareløsning til take-away restauranter, som benyttes af mere end 4.000 take-away restauranter.

Penneo er et dansk SaaS-selskab, og er førende inden for software til revisions- og regnskabsbranchen i de nordiske lande.

Relesys er en dansk SaaS-virksomhed, som har udviklet en løsning der hjælper virksomheder med deres interne kommunikation, træning og drift.

Re-Match arbejder med genanvendelse af kunstgræsbaner. Selskabets løsning sparer miljøet for store mængder af CO2 og plastikaffald svarende til millioner af plastikposer.

RISMA Systems er en SaaS-virksomhed, som hjælper virksomheder med at håndtere områder såsom GPDR, risikostyring, ISMS, ESG, finansiel kontrol, ISO-standarder eller andre GRC-områder.

SameSystem tilbyder en WFM-løsning, der blandt andet kan levere timeregistrering, automatisk lønberegning og rapportering. 

Scandion Oncology er et dansk biotekselskab, som ønsker at være en del af løsningen til et af de største og uløste problemer i moderne kræftbehandling, nemlig resistens over for den medicinske behandling.

Shape Robotics er en dansk teknologivirksomhed med hovedfokus på uddannelsesmæssig læring. Til dette formål har selskabet udviklet robotsystemet Fable.

Trophy Games udvikler spil til mobil og computer, hvilket selskabet har arbejdet med i over et årti. Blandt produkterne er flere forskellige managerspil såsom Pro 11 og FIVE.

Wirtek er et dansk IT-outsourcing selskab, der siden 2001 har hjulpet virksomheder med at udvikle værdiskabende softwareløsninger og elektroniske produkter.

2cureX er et dansk biotek-selskab, som har udviklet udviklet og patenteret et test-system ved navn IndiTreat®, som gør det muligt for læger at matche den enkelte kræftpatient med den mest effektive kræftmedicinske behandling.

Hej med dig!

Vil du følge danske vækstbørsvirksomheder og kommende børsnoteringer? Så gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.