fbpx

Virksomheder

Målet for Audientes er at gøre smarte, selvjusterende høreapparater af høj kvalitet tilgængelige og overkommelige for alle, der har brug for et høreapparat.

Brain+ er et dansk Digital Therapeutics selskab med visionen om at gøre effektive behandlingsmetoder mod demens lettilgængelige som digital terapi.

Copyright Agent er en legal-tech virksomhed, som ønsker at sikre et bæredygtigt kreativt økosystem omkring beskyttelse af ophavsrettigheder.

CS MEDICA udvikler, fremstiller og markedsfører håndkøbsprodukter som medicinsk udstyr, kosttilskud og kosmetik indeholdende cannabinoider.

DanCann Pharma er en dansk farmaceutisk bioteknologisk virksomhed, som er drevet af cannabinoider. Selskabet blev grundlagt i 2018 efter vedtagelsen af den nye forsøgsordning.

Donkey Republic er førende inden for delecykler og el-delecykler på det europæiske marked med omkring 75 forskellige lokationer. Donkey Republic er med på flere megatrends som bæredygtighed, delingsøkonomi og urbanisering.

Erria’s forretningsområder er alle relateret til den maritime industri og omfatter Ship Management, Marine Warranty Survey, Offshore Personnel Services, livrednings- og brandslukningsudstyr, og ikke mindst container depoter i Vietnam.

FOM Technologies udvikler højteknologiske
maskiner og forskningsudstyr, som materialeforskere og videnskabsfolk over hele verden anvender til at udvikle nye teknologiske opfindelser, processer eller produkter med.

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, grundlagt i 2004, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer via en deleøkonomisk it-platform.

Hypefactors hjælper virksomheder med at forløse det forretningsmæssige potentiale i kommunikation og medieomtale gennem AI-drevet teknologi.

Konsolidator er en dansk SaaS-virksomhed, der leverer et system til regnskabskonsolidering og rapportering i koncerner.

Linkfire er en markedsledende digital marketingplatform for musik- og underholdningsindustrien, der benyttes over hele verden.

MapsPeople har en stærk markedsledende position inden for indendørs kortlægnings- og navigationsplatforme. Selskabet har udviklet MapsIndoors, der gør det muligt for virksomheder at integrere et digital kort i deres applikationer.

OmniCar er de første i Danmark, som tilbyder servicering af biler hjemme hos private med deres mobile værksteder. I 2022 introducerede OmniCar deres salgsplatform, omnicarsale.dk, hvor man kan købe elbiler online. 

OrderYOYO har udviklet en online ordre-, betalings-, og marketing softwareløsning til take-away restauranter, som benyttes af mere end 4.000 take-away restauranter.

Re-Match arbejder med genanvendelse af kunstgræsbaner. Selskabets løsning sparer miljøet for store mængder af CO2 og plastikaffald svarende til millioner af plastikposer.

SameSystem tilbyder en WFM-løsning, der blandt andet kan levere timeregistrering, automatisk lønberegning og rapportering. 

Scandion Oncology er et dansk biotekselskab, som ønsker at være en del af løsningen til et af de største og uløste problemer i moderne kræftbehandling, nemlig resistens over for den medicinske behandling.

Shape Robotics er en dansk teknologivirksomhed med hovedfokus på uddannelsesmæssig læring. Til dette formål har selskabet udviklet robotsystemet Fable.

SPENN Technology er et skandinavisk fintech selskab, der arbejder på at kunne give alle lige adgang til den finansielle sektor.

Trophy Games udvikler spil til mobil og computer, hvilket selskabet har arbejdet med i over et årti. Blandt produkterne er flere forskellige managerspil såsom Pro 11 og FIVE.

Wirtek er et dansk IT-outsourcing selskab, der siden 2001 har hjulpet virksomheder med at udvikle værdiskabende softwareløsninger og elektroniske produkter.

2cureX er et dansk biotek-selskab, som har udviklet udviklet og patenteret et test-system ved navn IndiTreat®, som gør det muligt for læger at matche den enkelte kræftpatient med den mest effektive kræftmedicinske behandling.

Hej med dig!

Vil du følge danske vækstbørsvirksomheder og kommende børsnoteringer? Så gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.